Tjanster-topp-test.png
 

Behöver du ett team som tar ett helhetsansvar för ditt projekt, eller en specifik kompetens till ditt egna team? Du bestämmer.

 
 

Strategi

En digital strategi definierar förutsättningarna och målen för ett framgångsrikt projekt med tydlig affärsnytta. Vi kartlägger nuläget och den önskade framtiden oavsett om det handlar om målgruppsanalys, designstrategi eller varumärkesstrategi.

Användarupplevelse

Nyttan i varje produkt eller tjänst avgörs i användandet. Vårt fokus är att skapa enkla och begripliga gränssnitt som dessutom är roliga att använda. För att säkerställa att upplevelsen blir precis som vi tänkt, låter vi verkliga användare vara med, testa och bidra.

John-Bark.png

Visuell design

Användarupplevelsen består till stor del av visuella intryck. Vi tar fram visuella identiteter, grafiska gränssnitt och illustration. En stark visuell design stärker varumärkens närvaro och ökar användarnyttan utifrån strategi och projektets kommunikativa mål.

Implementering

Vi tar gärna ansvar för att våra idéer förverkligas. Vi leder projektet hela vägen från strategi till en färdig lösning redo att möta användaren. Vi bjuder in relevanta kompetenser från våra nära samarbetspartners för att implementera en app, webbplats eller kanske en animation.

 


 

Arbetssätt

Arbetssättet varierar beroende på uppdrag, men får vi välja arbetar vi gärna iterativt och kollaborativt. 
Det skapar kreativa, trygga och glädjefyllda samarbeten med goda resultat.

 

VI SOM JOBBAR PÅ ONE DAY